voorbereidingen - Reisverslag uit Amersfoort, Nederland van trio tot de derde - WaarBenJij.nu voorbereidingen - Reisverslag uit Amersfoort, Nederland van trio tot de derde - WaarBenJij.nu

voorbereidingen

Door: caspar

Blijf op de hoogte en volg trio

04 Juli 2006 | Nederland, Amersfoort

Beste Iedereen,
Vanaf vandaag gaat ons reisdagboek alvast in. 1 augustus gaan we echt vertrekken, eerst naar de balkan, dan Turkije, dan Iran, Pakistan en India. Eerst nog de nodige voorbereidingen treffen, vaccinaties, verzekeringen, onze bus verbouwen, extra veel knuffels voor de thuisblijvende vriendinnen, etc. Dit was het voor nu.
Caspar
Trio C tot de derde

• 04 Juli 2006 - 23:35

Kenan:

Ik wens jullie een hele fijne reis toe. Er kan weinig misgaan.O ja natuurlijk niet vergeten wat te doen in tijden van nood: een potje koehandel!

Groet, Kenan

• 06 Juli 2006 - 10:28

Karlijn:

Haha! Ik heb jullie site al gevonden. Ik meld me maar meteen aan, ben erg benieuwd naar jullie komende avonturen. Enjoy!

• 17 Juli 2006 - 13:20

Ludmilla:

Zittend achter de computer in een bijna lege kamer van Caspar. Veel spullen komen in mijn huis te staan alleen dan zonder Caspar.
    Het is raar straks 10 maanden alleen, hier achterblijvend en jullie zo ver weg.
    Ik hoop dat je een goede reis gaat hebben, veel avonturen beleeft, mooie muziek tegen komt die je in je eigen spel kunt meenemen en een goede tijd hebt met de jongens.
    En dat ik je na 10 maanden weer in mijn armen kan sluiten.
    Veel liefs en een dikke knuffel, Ludmilla

• 21 Juli 2006 - 21:38

Maja:

Hoi jongens, ik zit hier in Griekenland, zand uit mijn ogen, neusgat, tenen en oren te peuteren.. mijn reis is al begonnen, met indrukwekkende belevenissen al vanaf de start.. wens jullie ook een te gekke tijd en wie weet ontmoeten we elkaat ergens op de Balkan.
    Salutos x

trio

Trio C tot de derde heeft dit plan al zo lang, het moest er maar eens van komen. 3 gadje op zigeunertoer. De globale planning is alsvolgt: 01/08/06 t/m 15/09/06 Balkan 16/09/06 t/m 31/10/06 Turkije 01/11/06 t/m 30/11/06 Iran 01/12/06 t/m 31/12/06 Pakistan 01/01/07 t/m 28/02/07 India 01/03/07 t/m 31/03/07 Pakistan / Iran 01/04/07 t/m 30/04/07 Turkije 01/05/07 t/m 31/05/07 Balkan 01/06/07 weer thuis Meer info over ons op www.trioctotdederde.nl

Actief sinds 04 Juli 2006
Totaal aantal bezoekers 220930